Actief worden bij Kliché

Kliché is de facultaire studievereniging voor de gehele Faculteit der Geesteswetenschappen, maar richt zich in het bijzonder op de bachelorstudies Communicatie- en Informatiewetenschappen; Media, Kunst, Design en Architectuur; Literatuur en Samenleving; en alle verwante minoren, (pre)masters en keuzevakstudenten. We organiseren zowel studie-inhoudelijke, studie-verbredende en studie-verdiepende activiteiten voor studenten in iedere fase. Op de website kun je meer informative vinden over de verschillende aspecten van onze vereniging.

Naast de tweewekelijkse borrel (donderdagavond, Cafe The Waterhole) en de boekenkorting, organiseren we feesten, films, gala’s, een studiereis, lezingen en excursies. Ben je nog op zoek naar een studievereniging met veel afwisselende activiteiten én veel gezelligheid? Word lid!