Elke maand worden er verschillende activiteiten georganiseerd: zowel studie-verbredend, studie-verdiepend als studie-inhoudelijk. Variërend van onze tweewekelijkse borrels tot meer carrièregerichte evenementen zoals lezingen en museumbezoeken. Voor iedere wat wils dus. Met zoveel verschillende activiteiten is het vaak lastig om te onthouden wanneer welke activiteit ook al weer was. Gelukkig hebben we daar de perfecte oplossing voor: onze agenda. Zo zorgen we er voor dat jij niks van al die leuke activiteiten hoeft te missen! Deze agenda vind je hieronder terug en staat ook in de maandelijkse nieuwsbrief die leden toegestuurd krijgen.

Voor sommige van deze activiteiten zal je jezelf eerst aan moeten melden, maar bij andere (zoals de borrels) kun je gewoon zo binnen lopen. Vaak is het ook voor niet-leden mogelijk om deel te nemen aan een activiteit.

September 2016

Donderdag 15 september
Netflix & Chill 17.00 uur @ VU

Donderdag 15 september
Eerste borrel 20.00 uur @ The Waterhole

Zondag 18 september
Kliché doet Dam tot Dam 11.00 uur @ Amsterdam

Zaterdag 24 september
Eerstejaars activiteit: later meer!

Donderdag 29 september
ALV 18.00 uur @ VU