Alumni/Reünisten
Geen vereniging zonder geschiedenis, geen vereniging zonder leden. Vele besturen, commissies en leden die allen een bijdrage hebben geleverd aan Kliché welke niet zomaar  vergeten mag worden. Om die reden heeft het bestuur 2015-2016 voornemens om een reünistenvereniging op te richten om ervoor te gaan zorgen dat alle alumni nauw verbonden zullen blijven bij de vereniging. Door middel van borrels, diners en andere activiteiten maken we de Kliché een onmisbare plek om te netwerken.

Er wordt hard gewerkt aan een alumni/reünistenbestand van Kliché zodat er mooie activiteiten georganiseerd kunnen worden voor onze oud-leden.

Inschrijfformulier
Binnenkort komt hier een inschrijfformulier te staan hoe u zich als reünist aan kan melden voor de reünistenvereniging van Kliché.