2014-2015 | XXXe bestuur der Kliché

Voorzitter: Milou Dohmen
Ik ben Milou, derdejaars student Literatuurwetenschap. Ik doe deze studie omdat ik het heerlijk vind om boeken te vinden die iets veranderen aan mijn leven. Naast lezen houd ik van sporten, dansen, festivals, gezelligheid met vriendinnen, samen koken met mensen, uitgaan en sporten. Ik ben voorzitter geworden omdat ik heel veel voldoening haal uit mensen blij maken en dat is dan ook wat ik met Kliché wil bereiken.

Secreatis & Penningen: Kayleigh Schoorl
Hoi allemaal, ik ben Kayleigh en ik ben penningmeester en secretaris van Kliché. Ik zit nu samen met Mike en Marthe in mijn tweede jaar van Media, Kunst, Design & Architectuur met als specialisatie Media. Daarnaast speel ik in een punkrockband, Celerate, en hou ik natuurlijk heel veel van muziek. Verder hou ik van films, games en reizen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij onze borrels!

Activiteitencoördinator Kunst & Cultuur: Marthe Cremers
Ik ben Marthe en ik ben dit jaar activiteitencoördinator Kunst & Cultuur van Kliché. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur en volg de afstudeerrichting Media. Ik hou van reizen, fotografie, dans en van muziek maken. Ik hou NIET van college op maandagochtend om 9:00 uur, door de regen fietsen en betalen voor het ov in het weekend. Ik ben in het bestuur gegaan omdat ik denk dat Kliché ontzettend veel kan toevoegen aan jouw studietijd op de VU, en daar wil ik graag aan bijdragen. Ten eerste krijg je door de activiteiten die wij doen de kans om de theorie die je leert tijdens de colleges toe te passen in de praktijk. Ten tweede leer je ontzettend veel mensen kennen met dezelfde interesses als jij! De activiteiten zijn niet alleen educatief, maar ook ontzettend gezellig! We gaan er met z’n allen een geweldig studiejaar van maken.

Activiteitencoördinator Taal, Literatuur & Communicatie: Inge Trollmann
Ik ben Inge en ik studeer Literatuurwetenschap. Ik heb gekozen om dit jaar in het bestuur te gaan omdat ik meer uit mijn studie wilde halen. Ik organiseer het hele jaar door allemaal leuke activiteiten die te maken hebben met taal, literatuur en communicatie. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan activiteiten als een lezing van een blogger, een boeken high tea en een workshop column schrijven. Zelf houd ik overigens van lezen en gezellig borrelen met vrienden. Het belooft een top jaar te worden voor kliche en ik heb er onwijs veel zin in!

Activiteitencoördinator Sociaal: Mike Warrink
Mijn naam is Mike Warrink (tweedejaars MKDA, specialisatie: media) en voor het collegejaar 2014/2015 ben ik activiteitencoördinator Sociaal namens Kliché. Als bestuurslid sociaal ben ik verantwoordelijk voor o.a. de filmavonden, feesten en borrels. Tips voor activiteiten zijn welkom, en mijn streven als activiteitencoördinator Sociaal is om zoveel mogelijk momenten van waardevolle gezelligheid te creëren.